BEST-CA Cyanoacrylaat lijmen

BEST Cyanoacrylaat lijmen zijn zeer snel drogende lijmen die uitharden onder invloed van luchtvochtigheid. Er zijn verschillende types BEST-CA beschikbaar met ieder zijn eigen specificaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Type: Kenmerk:

BEST-CA 105 Werkt voornamelijk goed bij verbindingen met metaal. Voorbehandelen van het te verlijmen materiaal met BEST Cleaners en BEST primers is aanbevolen. Nabehandelen kan met BEST Activ-C.

BEST-CA 214 Is voornamelijk geschikt voor kunststoffen, zeer geschikt voor bv PE. Voorbehandelen van het te verlijmen materiaal met BEST Cleaners en BEST primers is aanbevolen. Nabehandelen kan met BEST Activ-C.

BEST-CA 221 Een zeer goede all-round Cyanoacrylaatlijm. Lijmt rubber, kunststof, metaal, hout enz. Voorbehandelen van het te verlijmen materiaal met BEST Cleaners en BEST Primers is aanbevolen. Nabehandelen kan met BEST Activ-C.

BEST-CA 236 De BEST-CA 236 is na uitharden zwart van kleur en dan daardoor gebruikt worden op plekken waar dat esthetisch nodig is. Deze lijm werkt zeer goed met EPDM en Viton rubber. Voorbehandelen van het te lijmen materiaal met BEST Cleaners en BEST Primers aanbevolen. Nabehandelen kan met best Activ-C.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het gehele assortiment neem dan contact met ons via info@best-kleefstoffen.nl

Vestigingsadres
Cabauwsekade 37
3411 EC Cabauw (gemeente Lopik)
Tel 0348-744 244
Fax 0348-744241
info@ccvanhulsteijnbv.nl
Scroll naar boven